Et ”værested” i Indre By

Det er Christian Nedergaard, som står bag Admiralgade 26 – og han er ikke uerfaren, for et stenkast derfra ligger Ved Stranden 10, som han også ejer. Det betyder dog ikke, at Christian blot ville åbne endnu en vinbar. Admiralgade 26 skal nemlig være et sted, for dem der trænger til et pusterum – og trænger til blot at være.

Christian har en meget filosofisk tilgang til stedet og havde selv en masse idéer og tanker, som handlede om den atmosfære, stedet skulle have. Det handlede også om materialer, overflader og teksturer. Vi har opsamlet alle Christians idéer, sorteret i dem, fået dem indarbejdet i et projekt og endvidere formidlet dette videre til Rasmus Friis A/S, som har stået for entreprenørarbejdet.

Vi skulle desuden tage hensyn til, at bygningen er fredet. Det betød, at Kulturstyrelsen skulle godkende en hel del beslutninger både omkring disponering, materialer og overflader. Fredningen har dog ikke stået i vejen for det endelige resultat.

Indretning i stærke farver og naturlige materialer

I restauranten bliver du mødt af stærke farver på væggene, grønne planter og et lækkert terazzo-gulv. ”Der er arbejdet med naturlige materialer som træ og sten samt lidt genbrug i form af et stort skydevindue fra Genbyg. Desuden har Christian købt både brugte og nye kvalitetsmøbler, som er et museum værdigt. Belysningen i restauranten er ligeledes udvalgt af Christian og er sat med store pendler og væglamper. Lyset i køkkenet består primært af et stort specialdesignet lysfelt med både en akustisk og en lysteknisk dug, der sørger for godt arbejdslys og dæmper den værste støj fra køkkenarbejdet. Stedet bliver indrammet af vægge i petroleumsblå og vinrød, som giver et opfriskende touch til træ-interiøret. En afstemt atmosfære, som vi er stolte over at have fået indflydelse på.