Trine Schneider viderefører JKA ApS som pr. 1. oktober 2017 skiftede navn til Trine Schneider ApS. Tegnestuen har fået nyt navn og ny grafisk identitet. Det nye logo afspejler, at Trine Schneider er en del af familien i Tetris A/S og Rasmus Friis A/S.

Trine har 15 års erfaring i stilsikkert at finde de løsninger, som vi andre ikke får øje på. Trine arbejder bedst tæt sammen med bygherren om at skabe praktiske og æstetiske rum i alt fra de bedste restauranter, moderne kontorindretninger samt ny- og ombygning af private villaer.

Under projekteringen på både større og mindre opgaver fastholder Trine bygherrens ønsker og bistår entreprenøren med at gøre det bygbart.

I 2016 arbejdede Trine på 2 særlige familieboliger i Nordhavn, en ombygning hos Nordisk Film og to restauranter. De seneste måneder har Trine assisteret ved byggeriet af to butikker til H&M/Monki i det nye butikscenter Kronen i Vanløse samt tegnet på dele af den kommende restaurant på toppen af Siloen i Nordhavn.

For tiden tegner Trine 38 nye rækkehuse på Amager for Tetris A/S, et renoveringsprojekt på en ældre ejendom i Hellerup og ombygningen af et kontorlejemål i indre by. Der bliver også optimeret på en eksisterende restaurant i indre by. Der er nok at se til på tegnestuen, og sådan har Trine det bedst.

Trine glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde med både interne og eksterne kunder.

Kontakt

Trine Schneider ApS
Rentemestervej 14 : 2400 København NV

Partner Trine Schneider: 2789 3326
Direktør Michael Borchers: 2845 8099